12:19 / E Enjte, 28 Shtator 2023 / AR

Sarah takohet me aktorin e njohur hollivudan

Sarah Berisha po qëndron këto ditë në Paris si e ftuar në Paris Fashion Show.

Blogerja simpatike mori pjesë në eventin e markës ‘YSL Beauty’ dhe aty rastisi të takohej edhe me imazhin kryesorë të brandit, aktorin Austin Butler.

Sarah realizoi një ‘selfie’ me aktorin që e ndau me fansat e saj në InstaStory.

https://www.facebook.com/v10.0/plugins/page.php?adapt_container_width=true&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df36f30441dbd0d4%26domain%3Dafterparty.al%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fafterparty.al%252Ff10d3abc3949cf%26relation%3Dparent.parent&container_width=364&hide_cover=false&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falafterparty&locale=en_US&sdk=joey&show_facepile=false&small_header=false&tabs=&width=