07:29 / E Enjte, 10 Tetor 2019

Scarlett deklarohet pas fejesës

Aktorja e njohur Scarlett Johansson, ka thënë se është e lumtur me jetën e saj pas fejesës me komedianin, Colin Jost.

Ajo këtë e tha në  një intervistë për Elle.

“Unë jam, sigurisht, shumë e lumtur dhe e përmbushur në jetën time personale, por jam në gjendje të hyj në pjesë të ndryshme të historisë sime dhe të tregoj si arrita këtu. Është gjithçka e vlefshme”, ka thënë Johansson.