21:27 / E Enjte, 19 Prill 2018

SA� shpejti do tA� publikohet iPhone SE i pA�rditA�suar?

KA�tA� vjeshtA� pritet ardhja e modeleve tA� reja tA� kompanisA� Apple dhe disa prej tyre mund tA� vijnA� mA� herA�t se sa qA� A�shtA� pritur.

Mediat raportojnA� pA�r numrat e modeleve A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 i A2106.

Apple do tA� prezantojA� telefonat e ri nA� ngjarjen e shtatorit, ku priten tri modele premium, pA�rfshirA� dy telefona OLED dhe njA� me ekran LCD.

Por, A�A�shtja mA� e madhe A�shtA� nA�se kompania A�shtA� duke planifikuar tA� publikojA� modelin e pA�rditA�suar tA� iPhone SE, i cili me siguri se nuk do tA� presA� shtatorin.

Analisti Ming-Chi Kuo thotA� se nA�se do tA� publikohet, iPhone SE 2 do tA� ketA� mA� pak pA�rmirA�sime tA� harduerit.

Disa raporte sugjerojnA� se iPhone SE i ri do tA� prodhohet nA� Indi. VetA� Apple nuk ka dhA�nA� kurrfarA� informacionesh pA�r pasuesin potencial tA� iPhone SE dhe tash pA�r tash nuk A�shtA� e qartA� nA�se kompania planifikon edhe publikimin e tij zyrtar.