22:30 / E Mërkurë, 29 Maj 2024 / AR

Selena Gomez zbulon nëse do të heqë dorë nga “Rare Beauty”

Në një intervistë të re për Time, Selena Gomez adresoi drejtpërdrejt thashethemet se ajo planifikon të shesë kompaninë e saj të kozmetikës Rare Beauty.

“Unë nuk kam asnjë plan për këtë, sinqerisht,” tha ajo për Time.  Gomez pranoi se ndërsa aspekti i biznesit i drejtimit të Rare Beauty, e cila u zgjodh si një nga kompanitë më me ndikim të Time100, mund të jetë dërrmuese, ajo zgjedh të fokusohet në mënyrën se si mund ta përdorë platformën e saj për të ndihmuar të tjerët.

“Kam këtë gjë të çuditshme në kokën time, ku nëse përqendrohem te numrat, do të humbas çdo gjë që e ka bërë Rare Beauty”, shtoi artistja. “Unë kurrë nuk kam dashur që të jetë për të fituar shumë para dhe kaq.”

“Për sa i përket produkteve, unë mendoj se mundësitë janë të pafundme,” tha Selena në një video për Time100. “Nuk po i shmangem asgjëje. Mendoj se thjesht po marr kohën time sepse nuk e di nëse do të doja të nxirrja çdo ide menjëherë.”

Për lançimin në Mars 2024 të Rare Beauty’s Soft Pinch Luminous Powder Blush, Gomez i tha PEOPLE se ishte krenare për angazhimin e markës së saj për të përhapur pozitivitet.

“Unë besoj fort se pozitiviteti është ngjitës dhe më pëlqen që emrat e produkteve tona shërbejnë si kujtime të vogla #të rralla, secili i emëruar sipas një fjale të mirë. Jam shumë krenare që qëllimi i markës sonë shtrihet në emrat e produkteve tona dhe pasqyron vlerat e kompanisë sonë.”