13:28 / E Enjte, 12 Prill 2018

Seria e dA�shtuar e Samsung po del jashtA� funksionit

Seria S6 e telefonave tA� Samsung ka dalA� nA� shitje nA� vitin 2015 dhe shA�noi njA� kapitull tA� ri pA�r markA�n pA�r shkak tA� ndryshimeve me ekranin e harkuar dhe kombinimin xham-metal nA� trupin e smartfonit.

KA�ta lloj telefonash dolA�n nA� treg me versionin Android Lollipop 5.0 dhe filluan tA� bA�heshin update me Nougat-in.

QA� prej asaj kohe, telefonat e modeleve Samsung Galaxy S6, S6 Edge + dhe S6 Active nuk po marrin mA� update pA�rsa i pA�rket sigurisA� sA� pA�rdoruesit, pasi nuk janA� parA� tA� listuar nA� faqen zyrtare tA� Samsung.

NdA�rkohA� qA� telefoni vjetrohet, bA�het mA� vulnerabA�l.