16:33 / E Hënë, 27 Qershor 2022 / GF

“Sharr Travel” sjell super ofertën për pushime përrallore në hotel “ILIO” në Ksamil dhe “Santa Quaranta” në Sarandë

Për vetëm 35 euro përmes “Sharr Travel”  ju mund ta rezervoni një natë në një prej hoteleve më të bukura në Ksamil.

Bëhet fjalë për hotel “ILIO” i cili dallohet për mirëpritje, pastërti, por edhe kuzhinën e pasur.

Në këtë çmim përveç fjetjes përfshihet edhe mëngjesi dhe darka në hotel.

Po ashtu “Sharr Travel” ka sjell për klientët e saj “Hotel Santa Quaranta”, njeri top hoteleve me të mira në Republikën e Shqipërisë.

“Hotel Santa Quaranta” shtrihet buze plazhit të bukur në mes të qytetit të Sarandës dhe është njeri prej hoteleve më të kërkuara në ketë qytet të bukur turistik.

Për vetëm 80 euro klientët e kompanisë “Sharr Travel”, ku në këtë çmim përfshihet mëngjesi dhe përdorimi i plazhit do të përjetoni momente të paharruara.

Për të kapur ofertën ju mund të kontaktoni direkt në zyrat e kompanisë “Sharr Travel” në Prishtinë, Suharekë, Prizren, por edhe përmes numrave të telefonit që i gjeni më poshtë.

038/610-015

049/610-015

044/610-015

044/542-029

029/224-016