11:03 / E Premte, 14 Shtator 2018

Shell Licensee Kosova konfirmon përsëri që zyrtarisht operon në vendin tonë

Pas përfundimit te Samitit me një mbrëmje Gala ne Munich nga Shell ku pjesëmarrësit ishin përfaqësues nga 82 vende te botës që Shell operon, Shell Licensee ne Kosovë ju nda shpërblimi Hero i Misionit nga zyrtarët dhe menaxheret global të Shell.

Kjo ngjarje në vazhdimësi është hap drejt vazhdimit të ofrimit të shërbimeve kualitative nga Shell licensee në Kosovë, lajm që më tutje konfirmon që Shell është edhe zyrtarisht operon në vendin tonë, duke i mundësuar qytetarëve tone nivel të ri të shërbimit me derivate dhe lubrifikante me cilësi të lartë.

Mos i humb