09:23 / E Mërkurë, 12 Shtator 2018

Shell Licensee Kosovë, merr pjesë në samitin e Shellit në Munich

Shell tani është duke e mbajtur samitin në Munich të Gjermanisë me përfaqësuesit e 82 shteteve të botës ku edhe Kosova merr pjesë që përfaqësohet nga Presidenti Shell Licensee Kosovë.

Samiti ka filluar me 11.09.2018 dhe zgjatë deri me datën 13.09.2018.

 

Mos i humb