10:08 / E Martë, 11 Shtator 2018

Shell ndihmon sektorin e Bujqësisë në Kosovë me zbritje në karburante 

Të gjithë bujqit e Republikës së Kosovës, prej datës11/09/2018 mund të furnizohen në të gjitha pikat Shell, ku do të përfitojnë 4% zbritje në produktin nafte, kjo iniciative për përkrahje të buqëve do të vazhdoj 3 muaj nga data e sotme.

Përkrahja e sektorit te Bujqësisë është një hap jashtëzakonisht i rëndësishëm përpara, prandaj në si kompani e karburanteve Shell, e shohim të udhës që të jem gjithmonë pranë tyre, në mbështetje të tyre, për t’i ofruar s d pak ndihme për ti plotësuar nevojat dhe kërkesat për të gjithë bujqit e Kosovës.
Praktikisht, ne jemi shumë krenarë që në një kohë rekord kemi arritur që markën Shell të implementojmë gati në të gjithë vendin tonë, ku me këtë rast tash e tutje të gjithë qytetarët e Kosovës do t’i heqin brengat për furnizime cilësore të karburanteve.

Qëllimi i kësaj iniciative sipas Shell Licensee, është zhvillimi I prodhimeve vendore, gjithashtu dhe mundësia e promovimit të produkteve më gjerë.