Shëndetësi

  • Viktima nga cigaret elektrike/ I shkaktoi një sëmundje të rëndë në mushkëri
  • Gjashtë sëmundjet mendore që i konsiderojmë ‘normale’
  • Shenjat paralajmëruese që jeni të lodhur emocionalisht dhe mendërisht