Shëndetësi

  • ​Një nënvariant i ri i omicronit po përhapet, ai është konfirmuar në rreth 40 vende
  • ​4 arsye pse duart dhe këmbët tuaja janë vazhdimisht të ftohta
  • Profesori turk në SHBA zhvillon mënyrën e trajtimit efektiv kundër të gjitha varianteve të Covid-19