Shëndetësi

  • Doza e tretë e vaksinës shihet si opsion kundër variantit Omicron
  • A mund të mbrojnë vaksinat nga varianti i ri i COVID-19? Flet imunologu gjerman
  • Sulmi në zemër tek të rinjtë, shkaktarët dhe parandalimi