18:07 / E Shtunë, 02 Qershor 2018

Shenjat që mund të jeni një redukterian

Mesazhet për ushqim të shëndetshëm kanë nxitur 40% prej nesh që të ulim sasinë e mishit dhe qumështit që konsumojmë – shpesh pa e kuptuar se po e bëjmë.

A keni dëgjuar ndonjëherë për redukterianët? Ju mund të jeni një pa e ditur fare.

Një redukterian është dikush që dëshiron të ndihmojë planetin duke hequr mishin dhe qumështin, por gjithashtu i pëlqen shumë mishi ose qumështi për t’i dhënë ato.

Sipas një studimi në Shkencë, braktisja e mishit dhe qumështit është hapi i vetëm më i madh që mund të marrë për të ulur ndikimin tonë në Tokë. Megjithëse shume e dinë këtë, prapë zgjedhin të konsumojnë mishin dhe qumështin.