09:13 / E Enjte, 15 Tetor 2020

Shenjat, që tregojnë se ai është besnik ndaj jush

  1. Kur ai është larguar për pak kohë, ai nuk shqetësohet të mbajë gjithmonë me vete telefonin e tij celular ose të përpiqet ta fshehë atë.
  2. Ai është i lumtur me marrëdhënien, planet për të ardhmen dhe gjithmonë përpiqet të zgjidh problemet e dashurisë sa më shpejt që të jetë e mundur.
  3. Ai nuk e ka mendjen të hyjë në rrjetet sociale si Facebook apo Whatsapp kur jeni afër.
  4. Kur keni një problem, nuk ka zakon të zhduket për disa ditë.
  5. Kur ai del vetëm, ai nuk pret që unë ta pyes se ku është, por gjithmonë përpiqet të qëndrojë në kontakt.
  6. Ai nuk ka frikë që ju të afroheni me miqtë e tij më të afërt, në punë ose diku tjetër.
  7. I kushtojnë vëmendje asaj që doni të thoni, pa humbur durimin me gjërat e vogla ose në dukje të parëndësishme për jetën e përditshme.
  8. Ai arrin të gjejë ekuilibrin me miqtë dhe momentet intime me ju.
  9. Ai nuk është xheloz për situata absurde, veçanërisht kur shfaqen befas.
  10. Atij i pëlqen të zgjidhë problemet që rrjedhin nga biseda, duke u përpjekur të kuptojë palën tjetër, por edhe të komunikojë atë që ka në kokën e tij.