75 Mall Live Search
15:54 / E Martë, 19 Qershor 2018 / indeksADMonline

Shenjat që tregojnë se lidhja po ju shpie drejt depresionit

Nëse asgjë deri tani nuk ja ka bërë të bini në depresion, atëherë mund të ekzistojë mundësia që partneri juaj ta bëjë këtë gjë.

Njohja e shenjave që marrëdhënia juaj është në një rënie negative mund t’ju ndihmojë të bëni një zgjedhje për të bërë një ndryshim në një jetë më pozitive.

Mungesa e kontrollit

Mungesa e kontrollit mbi atë që ndodh në marrëdhënien tuaj çdo ditë është një tregues se partneri juaj po e tendos më shumë raportin.

Keni frikë nga reagimi i partnerit tuaj

Zemërimi nga partneri juaj mund t’ju tërheqë edhe më shumë në izolim, që është një shenjë e depresionit. Shmangia e komunikimit me partnerin tuaj nuk do të rregullojë ndjenjat e dëshpëruara që ju keni, por vetëm do t’i bëjë ato më keq.

Jeni të varur nga partneri juaj

Keni dëshirë për të bërë shumë gjëra, mirëpo ju mungon energjia

Kontriboni më shumë sesa partneri në lidhjen tuaj

Nuk mund ta mbani në mend herën e fundit kur ju dhe partneri juaj keni qeshur së bashku

Partneri juaj nuk ju dëgjon