10:03 / E Diele, 29 Nëntor 2020 / Ç.Q

Shenjat që tregojnë se një femër dëshiron të bëj seks

Askush nuk e di kur një femër kërkon të bëjë seks me ju. Por, janë disa shenja që janë si lloj sinjalesh për meshkujt.

Femrat mund të jenë të vështira për t’u lexuar. Por shpesh ato hedhin sinjale të fshehta drejt një mashkulli. Ja disa nga shenjat:

Të thërret në emër

Të thërret në emër në vend të një pseudonimi si për shembull: “zemër”, ose “shpirt”, për të treguar që nuk kërkon të jetë një nga të shumtat që të kanë thirrur ashtu.

Vënë buzëkuq

Ato e vendosin shpesh buzëkuqin, por jo në praninë tënde. Nëse ajo e bën në syrin tënd këtë gjë, kjo do të thotë që je akoma në zonën e miqësisë me të.

I lëviz buzët vazhdimisht

Ajo i lëviz buzët vazhdimisht në praninë tënde, për të treguar që e do vëmendjen te ti.

Ajo ulet anash teje në tavolinë dhe jo përballë teje.

Të flet për ditën e ditëlindjes së saj.

Nëse ajo të kushton vëmendje edhe në ditëlindjen e saj, kur të tjerët që i flasin janë të shumtë, atëherë do të thotë që je i rëndësishëm për të.

Porosit birrë në lokal

Në vend të një pije femrash, ajo porosit një birrë Corona, që shërbehet në shishe dhe duket më seksi kur ajo e pi birrën nga shishja.

Ajo ndryshon vazhdimisht modelin e të folurit, duke e bërë gjithnjë e më formal.

Të flet ndërkohë që tymos duhan.

Edhe pse është duke shijuar një cigare, ajo vazhdon të të flasë, duke treguar interes për bisedën.

Të prekë qoftë dhe pa dashje, por jo pa arsye më shumë se një herë.

Qeshë edhe kur s’ka gjë për të qeshur. Ajo qeshë vazhdimisht, edhe kur në bisedë nuk ka asgjë humoristike. Përpiqen të flasin me ty edhe në situata të sikletshme

Ajo afrohet pranë teje dhe të flet duke të bërtitur në vesh: “Ka shumë zhurmë këtu, nuk mund të të dëgjoj”.

Thotë emrin tend. Ajo e përdor shpesh emrin tënd nëpër biseda.

Të krahason me ndonjë të famshëm. Ajo të thotë se ngjan me ndonjë personazh të njohur, që do të thotë se dhe ti dhe personazhi jeni të dy të pashëm.

Flet për tema seksuale. Në diskutim e sipër, ajo thotë ndonjë shaka apo bisedën e kthen te temat e nxehta seksuale.