08:27 / E Mërkurë, 08 Maj 2019 / indeksADMonline

Shenjat se partneri juaj është shumë i dashuruar me ju

Dashuria e vërtetë jo vetëm që ndjehet, por është edhe e dukshme.

 Por nëse jeni një nga ata njerëz që kërkojnë dëshmi në çdo situatë dhe preferojnë fakte , atëherë këto shenja tregojnë së partneri juaj është i dashuruar me ju, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

1. Ata ndajnë ushqimin e tyre.

2. Ata ju lënë mesazhe zanore.

3. Ata e lënë telefonin e tyre të pambikëqyrur.

4. Ata janë të gatshëm për të provuar gjëra të reja.

5. Ata ju lënë shënime të bukura dhe dhurata.

6. Ata ndryshojnë zakonet e tyre.

8. Ata zgjedhin për biseda, jo heshtje.

9. Ata janë krenarë për të qenë me ju.

11. Ata dëgjojnë këshillat tuaja./Indeksonline/