08:02 / E Hënë, 22 Tetor 2018

Shënohet ceremonia ‘Java për të drejtat e viktimave të krimit’

Nën patronatin e Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, sot mbahet ceremonia “Java për të drejtat e viktimave të krimit” me moton “ Drejtësi për viktimat, ndëshkim për kryerësit”.

Agjenda09:30 – 10:00

Regjistrimi i pjesëmarrësve  dhe shpërndarja e materialit

10:00 – 10:05

Hapja 10:05 – 10:15

Mirëseardhje nga Kryeprokurori i Shtetit Aleksandër Lumezi

10:15 – 10:20

SH.T. Hashim Thaçi, President i Republikës së Kosovës

10:20 – 10:25

Abelard Tahiri, Ministër i Drejtësisë

10:25 – 10:30

Colleen E.Hyland, Ushtrues i detyrës së Ambasadorit të SHBA-së në Kosovë

10:30 – 10:35

Cezary Michaslcuzuk, Kryesues i sektorit të rendit dhe ligjit zyra e BE-së Kosovë

10:35 – 10:40

Enver Peci, Kryetar i Gjykatës Supreme

10:40 – 10:45

Basri Kastrati , Menaxher i Zyrës për Mbrojtje dhe Ndihmë Viktimave