09:11 / E Enjte, 16 Maj 2019

Shërbimi “Mbushe vet, përfito 5 CENT zbritje ” thyen rekord në pikat e Petrol Company!

Petrol Company, javë me parë ka lansuar shërbimin më të ri ne vend me u vetëfurnizu në pompat e sajë, ku me këtë rast klientët përfitojnë 5 CENT  zbritje për çdo litër, ndërsa klientët të cilët janë të pajisur me Bonus Kartelë kanë mundësinë të përfitojnë edhe një pikë/cent më shumë që do të thotë vetëshërbehen me 6 CENT zbritje. Ndërsa muaj më parë Petrol Company ka filluar me kampanjen “Nga një cent për çdo litër, gëzojmë 8 familje”, ku për çdo litër të blerë në Petrol Company  do të ndahet nga një cent për ndërtimin e 8-të shtëpive për familjet në nevojë.

Njeri ndër klientët e Petrol Company: Real Çeku nga Peja thotë që është shumë i kënaqur me shërbimin e ri të ofruar nga Petrol Company dhe falënderon shumë Petrol Company për mundësinë e vetëshërbimit me zbritje dhe ofertat e vazhdueshme që sjellë Petrol Company kohë pas kohe. Real Çeku  Petrol Company e quan edhe si kompani më humane në vend dhe thërret  të gjithë qytetarët të vetë-shërbehen në këtë kompani sepse  përveqëse njihet si kompani me derivate cilësore ju do përfitoni zbritje 6 CENT si dhe do të përjetoni kënaqësinë e mbushjes së automjetit tuaj, e mbi të gjitha edhe po kontribuoni për me i strehu 8 familje. Ndërsa Driton Gashi nga Prishtina thotë që ka shumë arsye për tu furnizuar në Petrol Company, 10 vite me Petrol Company  dhe do të vazhdojë te jem klient besnik i sajë sepse është e vetmja kompani me derivate cilësore dhe që çdo herë na sjellë risi në të mirën e klientit.

Real Çeku / Pejë:

Falenderoj shumë Petrol Company për mundësinë e vetëshërbimit sepse: njëkohësisht po përfitoj zbritje 6 CENT për litër, pe ruaj veturën nga zhytja, e mbi të gjitha sa mirë e  ni veten kur e di që plus po kontribuoj edhe në strehimin e 8 familjeve (po bëhem human)!! Unë i ftojë të gjithë të furnizohen në Petrol Company sepse ka derivate cilësore, përfitoni zbritje 5 CENT edhe do të bëni të mundur strehimin e 8 familjeve.

Driton Gashi / Prishtinë:

Arsyet janë të shumta qe 10 vite furnizohem në Petrol Company, do të vazhdoj të jem klient besnik i sajë edhe per shumë vite tjera, sepse është kompania e vetme me derivate cilësore  që cdo herë na sjellë risi në të mirën e klientit.

Jeto më lirë vetem me Petrol Company!