17:44 / E Premte, 20 Shtator 2019

Gara në Drag Race: Toyota Supra, BMW Z4 apo Ford Mustang GT

Një garë interesante është mbajtur në mes tri veturave në Drag Race. Veturat që kanë marrë pjesë në këtë garë kanë qenë Toyota Supra, BMW Z4 dhe Ford Mustang GT.

Adhuruesit e BMW dhe të Fordit do të zhgënjehen nga kjo garë pasi që Toyota është tregua shumë e fortë në këtë garë edhe të cilën arriti ta fitojë./Indeksonline/.