13:45 / E Mërkurë, 15 Maj 2019

Shkaktarët kryesor të performancës së dobët në shtrat

1 në 10 meshkuj vuajnë nga çrregullimi i ereksionit në një periudhë të jetës së tyre.

Ka shumë arsye pse meshkujt mund të kenë vështirësi në shtrat,  dhe ndër më kryesoret janë:

Konsumi i shtuar i alkoolit

Duhani. Nikotina bën që të ulet fluksi i gjakut në organin mashkullor

Depresioni, ankthi dhe pasiguria çojnë në probleme me ereksionin.

Sëmundjet e zemrës, diabeti dhe obeziteti çojnë në probleme me ereksionin.

Ilaçe të caktuara mund të krijojnë probleme në shtrat.

Nëse keni shpesh probleme me ereksionin, ka mundësi që të keni nivele të ulëta testosteroni

Pornografia ul interesi për seksin e vërtetë.