14:31 / E Diele, 21 Prill 2024 / LB

Shkarkimi i kryetarëve në komunat veriore, ambasadori gjerman arrin në Zubin Potok

Sot në katër komunat veriore po mbahet votimi për shkarkimin ose jo të kryetarëve aktual.

Qendrat e votimit në Leposaviq, Mitrovicë të Veriut, Zubin Potok dhe Zveçan janë hapur në ora 07:00 të mëngjesit.

Për të përcjëllë nga afër votimet, në Zubin Potok ka shkuar edhe ambasaodri i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde.

Ambasadori gjerman nuk është deklaruar për media.

Ajo që dihet deri tash është se ka një interesim të vogël të qytetarëve për të marrë pjesë në votimin për shkarkimin ose jo të kryetarëve aktual./IndeksOnline/