22:07 / E Enjte, 21 Nëntor 2019

Shkathtësi dhe rrezikshmëri, prerja e lisave në lartësi

Kanali në YouTube që merret vetëm me punët që kanë të bëjnë me drunj, WOOD THINGS, ka publikuar videon e radhës.

Ajo ka të bëjë me prerjen e lisave me motor-sharrë në lartësi mjaft të mëdha, gjë që përbën rrezikshmëri të dyfishtë. Fillimisht ngjitja në maje, e pastaj edhe puna me motor në një hapësirë mjaft të vogël. /IndeksOnline/

Mos i humb