14:31 / E Martë, 15 Maj 2018

Shkruan letër të hapur, kërkon pantallona me xhepa më të mëdhenj për rrobat e vajzave (Foto)

Një vajzë tetëvjeçare i shkroi një letër ‘FatFace’-it duke u thënë atyre se vajzat kaun nevojë për xhepa në rrobat e tyre, pasi detyrohen të veshin pantallona të shkurtra djemsh për mbledhjen e vezëve.

Eleanor Hanson u zemërua kur kuptoi se një palë pantallona të shkurtra nga brezi i vajzave kishin xhepa më të vegjël se ato te djemve dhe se kjo do të ishte e padobishme kur ato mbledhin vezë në fermën e familjes së saj, transmeton Indeksonline.

Eleanor dhe nëna e saj Jenny Hanson u detyruan të vendosnin pantallona të shkurtra të vajzave në hekurudhë dhe të merrnin një palë pantallona të gjatë prej 18 funtash me xhepa më të gjatë nga seksioni i djemve përgjatë pushimeve të kaluara.

Tani, Eleanor nga Marsden, Yorkishire është ftuar të shqyrtoje dizajnin e ri të shkurtër ‘Fat Face’ pasi kompania u pajtua se kishte një boshllëk në gamën e saj.

Ndërkohë përgjigja e tyre për vajzën ishte se urojnë që shpejtë të arrijnë të sigurojnë pantallona edhe me xhepa më të mëdhenjë në sesionin e vajzave./Indeksonline/