>

Showbiz

  • Diçka e bukur po vjen nga Melinda
  • “Alamet” femër duket kjo Arbenita, edhe më e ‘nxehtë’ kur pozon me shtiklla!
  • Banorët përpiqen të ”qetësojnë gjakrat” pas konfliktit të Semit dhe Ilirit