23:23 / E Diele, 16 Shtator 2018

Shpikjet që vërtetojnë se Japonia është në vitin 3018

Japonia ka qenë gjithmonë një shembull për të ndjekur për pjesën tjetër të botës kur është fjala për zhvillim, inovacion dhe shërbim. Sa herë që vini në Japoni, ky vend ka diçka që do t’ju habisë. Robotë që punojnë si stafi i hotelit, ashensorë me shoqërues dhe dyqane pa shitës, parking për çadrat dhe një dietë “e çmendur” ushqimore.

Këto janë vetëm disa gjëra që i bëjnë vizitorët të admirojnë Japoninë dhe mendojnë, “Wow! Unë e dua këtë vend! ” Në listën e mëposhtme kemi mbledhur disa fakte kurioze rreth Japonisë moderne që na befasuan ne shumë.

Lexojini dhe do t’ju duken sikur jeni në një udhëtim në botën e së ardhmes!

-Arti me orizin është një ndër artet e krijimit të imazheve duke mbjellë oriz të llojeve të ndryshme në një mënyrë të caktuar. Kohët e fundit është bërë shumë popullor në Japoni.