07:15 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Shqyrtohet projektligji i buxhetit të Kosovës për vitin 2018

Komisioni për Buxhet dhe Financa i Kuvendit Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Mbledhja do të fillojë në orën 11./Indeksonline/