07:37 / E Premte, 12 Korrik 2019

Shqyrtohet raporti vjetor i BQK-së

Anëtarët e Komisionit për Buxhet dhe Financa sot do të mblidhen për një takim të rregullt.

Si pikë e rëndit të ditës është shqyrtimi i raportit vjetor të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa do të mbahet me fillim prej orës 11:00.

Mos i humb