14:45 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

Shtëpia më luksoze që keni parë ndonjëherë të një qeni

Ky qen po e përjeton jetën e shtrenjtë!

Meqenëse moti nuk është aq i mirë, Maya mund të qëndrojë brenda shtëpisë së tij të izoluar, me ndriçim dhe nxehtësi, transmeton lajmi.net.

Maya, qen në Irlandën Veriore, gjithashtu ka mundësi edhe të shoh peisazhin e natyrës në temperatura të ngrohta, përmes dritares që ia ka mundësuar pronari në shtëpizën e tij.

Ndiqeni videon për ta parë shtëpinë e Mayas.