11:45 / E Hënë, 05 Nëntor 2018

Shtretërit e rinj në QKUK, pacientët qajnë nga gëzimi

Sesa ka pasur nevojë për shtretër të rinj në QKUK, shikojeni këtë video 1-minutëshe. Në videon e postuar nga ministri Uran Ismaili, pacientët që qeshin dhe qajnë nga gëzimi.

Së fundmi, janë blerë 750 shtretër për klinikat e QKUK-së, ku deri më tani janë ndërruar në Klinikën e Gjinekologjisë, të Mushkërive, në Infektivë etj.