07:51 / E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Si e mbani dorën me partnerin tuaj, mund të zbulojë shumë për lidhjen tuaj

Mbajtja e duarve me një person që e doni është shumë e natyrshme. Dhe sigurisht, psikologët janë vërtet të interesuar të studiojnë këtë mënyrë të shprehjes së ndjenjave.

Janë disa studime të sjelljes sociale dhe ka gjetur se mënyra se si mbani duart me një person të afërt me ju mund të tregoni shumë për marrëdhënien tuaj.

 Respekt

Përgjegjësi