19:34 / E Enjte, 11 Korrik 2019

Si është kuzhina e vipave?

Shpesh jemi kuriozë jo vetëm për jetën që bëjnë njerëzit e famshëm, por edhe për shtëpitë ku banojnë. Si janë mobiluar, sa moderne dhe sa të mëdhaja janë.

Nuk është e thjeshtë të gjesh foto nga shtëpitë e tyre. Kjo sepse ata e konsiderojnë shumë private dhe nuk preferojnë ta ndajnë me të tjerët.

Këtu janë disa foto të shkrepura nga kuzhinat e vipave botërore. Të mëdhaja, me shumë still, me ngjyra dhe detaje të ndryshme dhe mbi të gjitha pa asnjë rrëmujë, këto janë ambientet e shtëpisë që nga Viktoria e David Bekam deri te motrat Jenner.