18:05 / E Enjte, 05 Dhjetor 2019

Si ta bëni personin që dashuroni të ndjehet i veçantë

Nuk ka rëndësi nëse keni qenë bashkë për shumë kohë ose për një kohë të shkurtër, ajo që ka rëndësi është që ta bëni atë që e dashuroni të ndihet i veçantë.

Këtu do t’i gjeni disa këshilla të thjeshta por shumë të domosdoshme për ta bërë personin që keni në krah të ndjehet i veçantë dhe keni një histori dashurie si në përralla.

Bëni dhurata dhe surpriza të papritura. Dhuratat dhe surprizat e lidhin më shumë një çift.

Po ashtu angazhohuni në lidhje shtoni pasionin dhe intimitetin. Angazhimi do të thotë në ruajtjen e marrëdhënies me kalimin e kohës.

Bëni komplimente, inkuarajoni, shtoni puthjet, përqafimet.

Mos i humb