23:05 / E Diele, 03 Prill 2022 / AR

Si ta bësh seksin në dush një përvojë fantastike

Seksi në dush është diçka për të cilën të gjithë kemi menduar të paktën një herë në jetë, por me aq shumë ujë dhe aq pak vend në dispozicion është më e lehtë të thuhet sa sa të bëhet.

Ka shumë momente frustruese që vështirësojnë seksin në dush, si rreziku nga rrëshqitja, rreziku nga përplasja, paaftësia për të qënë të lubrifikuar dhe mundësia e kalimit të shampos në sytë e partnerit e kshu me rradhë.

Por, pa asnjë lloj dyshimi nëse ndiqni këshillat e mëtejshms seksi në dush mund të jetë fantastik.

• Nëse mendon që lubrifikimi natyral në dush është i vështirë, mundohu të shtosh lubrifikant prej silikoni që është kundra ujit, i cili do të ndihmojë dhe do e bëjë eksperiencën më pak të dhimbshme.
• Mos përdor kurrë shampo, sapun, gel apo produkte të ngjashme si zëvëndësues të lubrifikantit.
• Përdorimi ilubrifikantit në dush mund të bëjë që dyshemeja të bëhet më e rrëshqitshme, kështu që është i këshillueshëm përdorimi i tapeteve të dushit kundër rrëshqitjes.
• Bëhu kreativ dhe përdor ujin për të stimuluar partnerin tënd, mund të ndryshosh dhe temperaturën e ujit por gjithmonë duke patur kujdes, mos shkakto padashje ndonjë të djegur nga uji i nxehtë.
• Nëse ke ndonjë kokë dushi moderne ndrysho ritmin e ujit duke luajtur me të dhe trupin e partnerit tënd.
• Nëse stimulimi i klitorisit është diçka që ju pëlqen mund të përdorni dhe vibratorë kundër ujit.
• Gjetja e pozicionit është gjithashtu e vështirë, kështu që mos humb kohë duke eksperimentuar por shko direkte për “doggy style”.
• Investo në produkte që ndihmojnë seksin në dush, mbajtesë për një apo dy veta.
• Nëse do të krijosh më shumë atmosferë mund të ndryshosh ngjyrën e ndriçimit ose të përdorësh disa qirinj për të shtuar dhe disa nota romance.
• Nëse nuk do të shtosh njerëzimin atëherë mos harro të përdorësh preservativose mbrojtje. Mos harro dhe që lubrifikanti ikën me më shume lehtësi nga preservativi ( për shkak të ujit), kështu që duhet ta përdorësh vazhdimisht.
Para se të ndiqni me vëmendje të gjitha këshillat nuk duhet të harroni kryesoren,dashurinë dhe respektin për vete dhe partnerin, pa injoruar këtu miratimin e plotë të të gjitha palëve.