16:40 / E Mërkurë, 26 Shtator 2018

Si ta kthej të dashurën që e dua, pasi më la kur pa disa mesazhe që i kam dërguar një gruaje tjetër?

Qe një kohë unë fillova të dal me një vajzë të mrekullueshme e cila bëri që të gjitha pasiguritë e mia të zhduken.

Por unë kam bërë një gabim duke dërguar mesazhe flirtuese me një gruaja që e njihja nga kolegji.

Kur e dashura ime dhe unë vendosëm të shkojmë me pushime se bashku këtë verë, pasiguritë e mia filluan të zvarriten përsëri.

Fillova të shkruaja me këtë gruan tjetër,  por sigurisht e dashuria ime pa mesazhet e mia.

Ajo kontaktojë me gruan tjetër dhe konfirmoi çdo gjë.

E dashura ime u largua, dhe që nga atëherë nuk është kthyer, dhe unë nuk mund ta fajësoj aspak.

Por unë nuk mund të qëndrojë pa të dhe e duamë të vërtetë të kthehet prapa. Unë jam 24 vjec.

Përgjigja:

Ju duhet të kërkoni falje dhe të bëni që të ndihet se ju e keni me të vërtetë këtë gjë.

Bëjë këtë gjë në bisedë të drejtpërdrejt me të, por gjithashtu edhe shkruani duke i treguar se sa keq ju vije dhe sa shumë ju mungon ajo.

Ndoshta mund të marr një kohë të gjatë deri sa ajo të kuptojë me të vërtetë që ju ndiheni keq dhe dëshironi të bëheni përsëri bashkë./Indeksonline?/