14:49 / E Enjte, 16 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Si ta kuptoni nëse partnerit i ka humbur interesimi për lidhjen tuaj

Shenjat e mëposhtme janë indikatorë të fuqishëm se lidhjes tuaj po i vjen fundi!

Është shumë i zënë për të gjetur kohë për ju

Koha është diçka që jo shumë njerëz e meritojnë. Sidoqoftë, në lidhje koha shërben si mënyrë për të treguar se e vlerësoni dhe dashuroni partnerin. Nëse partneri është shumë i zënë për t’i gjetur disa orë për ju, atëherë atij i ka humbur interesimi për ju.

Është i pavendosur

Kur nuk është i sigurt se çfarë dëshiron nga lidhja që e keni, atëherë kjo do të thotë se nuk ka më edhe aq interesim. Nëse dëshironi ta përfundoni lidhjen, ai menjëherë dëshiron të jetë me ju, por kur dëshironi t’i përmirësoni gjërat, ai nuk është i interesuar. Mos e lejoni partnerin të merr avantazh dhe ballafaqohuni me të!

Të fajëson vazhdimisht

Pavarësisht kush i ka fajet, partneri ka filluar t’ju fajësojë edhe për gjërat më të vogla. Nëse nuk është i hapur për diskutim dhe s’është i përgatitur t’i pranojë gabimet e veta, atëherë lidhja juaj nuk është e shëndetshme.

Nuk ju mbështetë

Të qenit me një partner që nuk ju mbështetë është gjë e pashëndetshme. Mbështetja është çelësi që çdo lidhje të rritet. Mungesa e mbështetjes është shenjë se partnerit nuk po ia ndien më për ju apo për lidhjen!

Seks pa dashuri

Nëse partneri dëshiron vetëm intimitet fizik pa i interesuar ndjenjat tuaja, atëherë normalisht se nuk ju dashuron.