13:45 / E Premte, 03 Korrik 2020

Si ta mësoni gjuhën angleze shpejt e mirë, zgjidhja është në Prishtinë

“Institucion English Language School” është emri i adresës ku ju mund të mësoni gjuhën angleze shpejt e mirë në Prishtinë.

Kjo shkollë private e profesionale është e akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve në Kosovë, por është e akredituar edhe ndërkombëtarisht.

Kjo shkollë ofron kurse të gjuhës angleze specifike individalisht, por edhe në çift apo grup, si dhe në formatin VIP klasë. Shkolla ka staf të kualifikuar brenda dhe jashtë Kosovës.

“Institucion English Language School” ndodhet në Prishtinë në dy lokacione, në Dardani dhe tek Rruga B. Numri kontaktues është 049844119.

Mos i humb