14:44 / E Mërkurë, 07 Gusht 2019

Si ta paguani sigurimin kufitar të veturës online?

Tani diaspora mund të kursejnë kohë duke shfrytëzuar shërbimin e-commerce të bankës ProCredit meqenëse mund ta paguajnë online sigurimin kufitar të automjetit.

Pagesa e sigurimit kufitar kryhet në platformën elektronike e-commerce të bankës ProCredit përmes ueb faqes së Byrosë Kosovare të Sigurimit https://bks-ks.org/

Gjithashtu, bashkatdhetarët tanë mund të transferojnë para pa pagesë në Kosovë përmes bankës ProCredit si dhe të përfitojnë norma atraktive të interesit.  Më shumë rreth ofertës vizito ueb faqen www.procreditbank-kos.com apo kontakto në Numër të Diasporës: +383 49 555 855