13:53 / E Hënë, 30 Nëntor 2020 / A. S

Si ta stiloni rripin Gucci në mënyrën e duhur

Nëse ka një markë që ka qenë e pashmangshme gjatë viteve të fundit, ajo ka qenë “Gucci”. Që nga viti 2015, nën drejtimin krijues të Alessandro Michele, marka është bërë një nga shtëpitë më të mëdha të modës.

Falë vizionit emocionues dhe të freskët të Alessandros, disenjatorët e tjerë të panumërt dhe markat e larta kanë ndjekur trendin e “gjyshes nga vitet ’70-të”. Por thelbi i vërtetë i suksesit të shtëpisë së modës qëndron në mundësinë e arritjes së saj.

Ndërsa disa zgjedhin të vendosin syze dielli me platforma të markës, të tjerët mund të zgjedhin një çantë ose një palë këpucë.

Por një nga mënyrat më të lehta për të marrë pamjen “Gucci”? Vishni një nga rripat e ikonik të markës.

Më poshtë gjeni idetë se si ta stiloni rripin në mënyrën e duhur:

RRIPI I NGUSHTË

RRIPI I MESËM

RRIPI I GJERË

Të fundit