22:23 / E Mërkurë, 05 Prill 2023 / AR

Si të dukeni e bukur pa grim?

Nuk mundeni që çdo ditë të vini grim në fytyrë dhe të dukeni bukur.

Vjen një kohë që lodheni nga truqet që përdorni për të fshehur aknet. Atëherë nëse dëshironi që kjo të përfundojë ju duhet t’i ndiqni metodat se si të dukeni e bukur në mënyrë natyrale.

Ju duhet të vini një krem i cili ju mbronë nga dielli. Po ashtu duhet të hidratoni fytyrën tuaj e më pas ta lyeni atë me ndonjë krem.

Preferohet që ju çdo mëngjes të pini ujë të ngrohtë me lemon.

Nëse i ndjekni këta hapa çdo ditë do të dukeni e bukur pa përdorur grim.