16:07 / E Hënë, 03 Tetor 2022 / LB

Si të kemi sukses në revolucionin e konvergjencës

Prof. Dr. Edmond Hajrizi eshte themelues dhe rektor i Institucionit privat te arsimit te larte UBT, me te cilen solli pervojen dhe ekspertizen e marre nga studimet dhe puna neper institucionet arsimore vendore dhe nderkombetare. 

Ne Universitetin e Vienës mori gradën Dr. Shkence në menaxhim të sistemeve dhe paralelisht përfundoi studimet për Teknologji të Informacionit.

Suksesi i UBT-së dhe profesionalizmi i z. Hajrizi ndikoi në rritjen e besimit si institucion. Përmes lobimit të z. Hajrizi, sot Kosova është anëtare dhe zë i fuqishqm në shumë institucione ndërkombëtare, aty ku politika nuk mundi të depërtojë asnjëherë. Falë ndikimit të madh që ka, sot, Institucioni që ai udhëheë bashkëpunon me 240 universitete të ndryshme nga e gjithë bota.

Prof. Hajrizi është njeriu që la pas mirëqenien që ia dhuroi Austria dhe u kthye në Kosovë që të njëjtën mundësi t’ua ofrojë të rinjëve në Kosovë.

Tema që do ta trajtojë: Si të kemi sukses në revolucionin e konvergjencës?

https://www.youtube.com/shorts/OTNvr6twurQ