19:03 / E Diele, 02 Dhjetor 2018

Si të largoni dhimbjet në kyçe nga puna e tepërt kompjuterike

Nëse jeni në fazat fillestare – dridhjet në duar dhe dhimbje e butë e moderuar në nyja – atëherë filloni të parandaloni që të mos arrijnë më shumë.

Ja se çfarë duhet të bëni për këtë:

-Merrni vitaminë B6 për një funksion të mirë nervor

-Kyçet e dorës nuk mbështeten ose t’i shtypni në tavolinë

-Përdorni një mbështetje dore

-Limitoni kohën e shtypjes

-Bëni rregullisht ushtrime shtrënguese për kyçet dhe muskujt