23:23 / E Premte, 12 Gusht 2022 / MSH

Si të mbyllni trailerat që shfaqen automatikisht në Netflix

Me sa duket, shumë përdorues të platformës u mërzitën nga trailerat që nisnin vetë, në krye të çdo filmi apo seriali, dhe Netflix mori masa.

“Ne dëgjuam qartë komentet që na dhatë. Tani anëtarët do të jenë në gjendje të kontrollojnë nëse duan të shohin pamje paraprake të përmbajtjes në Netflix, “tweetoi platforma rreth dy vjet më parë , me një opsion po ose jo të luajtjes automatike. Për më tepër, na dha mundësinë për të çaktivizuar luajtjen automatike të episodit tjetër.

Cilësimet janë specifike për secilin profil dhe duhet t’i bëni vetë. Shihni se si. Përveç nëse ju pëlqen të dëgjoni trailerin me zë të lartë për çfarëdo që zgjidhni.

Hyni në Netflix
Zgjidhni Menaxho profilet nga menyja
Zgjidhni profilin që dëshironi të përmirësoni