08:06 / E Premte, 25 Qershor 2021 / A K

Si të njohësh një burrë që nuk ka qenë me një grua për një kohë të gjatë

Aty ku ka shumë agresion, energjia e keqe është e vështirë të përmbahet, qoftë e drejtuar ndaj vetes ose ndaj të tjerëve – abstenimi tregohet në mënyrën më negative të mundshme

Mund të ketë shumë arsye pse një burrë nuk ka një partnere, dhe shenjat e mëposhtme tregojnë se ai ka probleme me jetën intime:

  1. Temat e marrëdhënieve intime e magjepsin atë

Ai di gjithçka për marrëdhëniet intime, barazinë gjinore. Ai viziton forume, ai është në gjendje të kalojë 90 për qind të kohës së tij duke komentuar këtë fenomen. Ai është i fiksuar me temën e marrëdhënieve intime.

  1. Zemërimi

Atje ku zemërimi shfaqet nga askund, ka shumë të ngjarë të ketë një nevojë të paplotësuar ose të ndrydhur. Kur ka zemërim “kundër të gjitha grave” ose vetëm nëse ai përdor fjalën “gra” – është një alarm që diçka nuk është në rregull me jetën e tij personale.

Gjen të meta te gratë

Dita-ditës ai gjen gjithnjë e më shumë të meta te gratë, dhe kjo është një neveri e shkaktuar artificialisht, sepse aktualisht i mungojnë në jetën e tij.

Nga ana tjetër, kthimi i një gruaje të caktuar në një perëndeshë, derisa ai person nuk ndihet i afërt me këtë burrë, është problematike dhe tregon mungesë të seksit në jetën e atij burri.

  1. Ai përpiqet të shpjegojë abstinencën e vetimponuar


Ai shpesh justifikohet me fjalët: “Të gjitha gratë janë sponsoruese, ndërsa unë nuk jam i pasur!” ose “Vetëm 2 për qind e grave martohen nga dashuria dhe ata që e bëjnë tashmë janë të zënë”.

Por në përgjithësi – atje ku ka shumë energji agresive, të vështirë për të ruajtur, të drejtuara drejt vetvetes, ndaj të tjerëve – abstinimi ekziston dhe kjo tashmë ka marrë hov. Disa burra e plotësojnë mungesën e seksit me punë krijuese në zyrë, dhe kjo është shumë mirë.