22:39 / E Martë, 12 Korrik 2022 / AR

Si të rrisni dëshirën për seks gjatë festave dhe pushimeve?


Festat dhe pushimet zakonisht njerëzit i kalojnë pranë njerëzve të tyre më të dashur.

Ani pse janë të tilla, jo gjithmonë mund të ekzistojë një dëshire e madhe për marrëdhënie intime me partnerin tuaj gjatë këtyre periudhave.

Por, sipas ekspertëve ka disa forma që të rritet dëshira, duke filluar nga fjetja e mirë dhe e mjaftueshme, në mënyrë që në mëngjes të zgjoheni të çlodhur dhe me energji, shkruan Lelo.

Një tjetër formë sipas tyre është që të përgatisni ushqim në kuzhinë bashkë me partnerin tuaj dhe të bëni sikur aksidentalisht po derdhet diçka nga pjata ose tigani.

Ata gjithashtu thonë se veshja me ngjyrë të bardhë, mund të nxis edhe më shumë dëshirën për seks gjatë pushimeve dhe festave….,