14:25 / E Hënë, 22 Maj 2023 / LB

Si të shikoni TV shqip në Evropë

Zhvillimi i teknologjisë sjell mundësi të mahnitshme për të gjithë njerëzit në mbarë botën. Sot, ju mund të lëvizni nga vendi juaj i lindjes, dhe prap të qëndroni në kontakt me të. Udhëtarët mund të mësojnë ende lajme ditore, të dëgjojnë programe radiofonike dhe të shikojnë shfaqje televizive dhe filma. Qëndrimi në anën tjetër të botës nuk ju kufizon më shikimin e videove të prodhuara në vendin tuaj.

Teknologjia OTT bën të mundur që shikuesit të shikojnë programe nga vendlindja e tyre ku të duan. Për shembull, NimiTV shpërndan televizionin shqiptar për njerëzit që jetojnë në Evropë, Zelandën e Re dhe Australi.

NimiTV sjell televizionin shqiptar për shikuesit në të gjithë Evropën, Zelandën e Re dhe Australinë NimiTV është një shërbim “video streaming” i krijuar nga një kompani shqiptaro-evropiane. NimiTV transmeton kanale televizive shqiptare për shikuesit në Zvicër, Itali, Austri, Norvegji, Suedi, Francë, Gjermani, Belgjikë, Mbretërinë e Bashkuar dhe vende të tjera evropiane.

Shikuesit nga këto vende mund të kenë qasje në kanalet të cilat transmetohen fillimisht në Shqipëri, Kosovë dhe Mal të Zi.

Kanalet e ArtMotion, DigitAlb, Tring dhe Kujtesa janë ndër më të preferuarat e klientëve të NimiTV. Përveç kësaj, ata shijojnë shfaqjet e dashura shqiptare të quajtura BigBrother VIP Kosova dhe BigBrother VIP Albania — NimiTV ka privilegjin t’i transmetojë ato në Evropë.

Teknologjia OTT lejon përdoruesit e NimiTV të shikojnë lloje të ndryshme të formateve të përmbajtjes video, duke përfshirë zgjidhjen e videove sipas kërkesës (VOD), Catch-up, transmetimet e drejtpërdrejta dhe shërbimet e radios.

Për fat të mirë për përdoruesit e NimiTV, platforma shpesh ofron zbritje në paketat e saj. Ju mund t’i merrni të gjitha kanalet, filmat dhe transmetimet drejtpërdrejt me një çmim të ulët për një muaj, 6 ose 12. Një abonim mund të merret lehtësisht në faqen e internetit:

Për më tepër, të gjitha këto kanale dhe formate të përmbajtjes janë të mundshme në pajisje të shumta. NimiTV ofron aplikacione për telefona smart, kompjuterë dhe televizor smart. Klientët i shkarkojnë ato nga AppStore, PlayMarket dhe shërbime të tjera të shpërndarjes.

Falë NimiTV, shqiptarët ne Evropë mund të shikojnë shfaqje televizive me cilësi të lartë dhe të ndihen afër atdheut të tyre. Fëmijët dëgjojnë gjuhën e tyre amtare dhe mësojnë më shumë për kombësinë e tyre të vërtetë.

Tani NimiTV është bërë pjesë e familjeve shqiptare që jetojnë jashtë vendit. Që nga viti 2013, NimiTV ka sjellë televizione dhe kanale shqiptare nga e gjithë bota drejtpërdrejt në shtëpitë shqiptare në Evropë, Zelandën e Re dhe Australi. Fleksibiliteti dhe komoditeti i shërbimit e bëjnë lidhjen midis Shqipërisë, Kosovës dhe shqiptarëve në Evropë më të fortë dhe të gëzueshme.