08:40 / E Diele, 09 Gusht 2020

Si t’i tregoni dikujt atë që dëshironi në shtrat

Nëse keni qenë të uritur nga seksi për kohëzgjatjen e pandemisë, hera e parë që do të ktheheni në çarçafë ka të ngjarë të jetë e nxehtë dhe e rëndë.

Shikoni, seksi i keq ndodh dhe nuk është fundi i botës, por është e rëndësishme ta adresoni atë sepse ju meritoni të keni seks me mendje, pavarësisht nëse është me një partner ose një flluskë seksuale të përkohshme, transmeton lajmi.net.

Komunikoni me personin me të cilin po flini. Nëse nuk e bëni këtë, ju po privoni vetëm një kohë të mirë dhe nëse jeni në një lidhje serioze, kjo mund të ketë një efekt të dëmshëm në lidhjen tuaj në planin afatgjatë.

Mund të jetë një bisedë e pakëndshme për të pasur, veçanërisht nëse keni frikë të lëndoni ndjenjat e partnerit tuaj seksual. Duke pasur parasysh këtë, këtu janë sugjerimet më të mira nga ekspertët e seksit se si të përhapni më mirë temën.

Kujdes nga kritika

Edhe nëse seksi ishte i tmerrshëm, mbani mend se personi tjetër meriton respektin dhe mirësinë tuaj kur diskutoni se si t’i përmirësoni çështjet. Hidhni me kujdes dhe zgjidhni fjalët tuaja me mençuri.

Qëllimi është të krijojmë kënaqësi që përjetohet reciprokisht, kështu që është gjithmonë e rëndësishme të ndaheni kur diçka ndjehet e pakëndshme ose e pakëndshme.

Përqendrohuni në atë që ju ndez, jo në atë që ju largon, përpiquni të shmangni frazat si ‘Unë urrej kur bëni X, Y, Z’.

Nëse jeni nervoz, filloni ngadalë dhe lehtësohuni në të. Thjesht ndani me njëri-tjetrin disa gjëra që ju largojnë vërtet. “Përqendrohuni në atë që po shkon mirë, çfarë po punon dhe çfarë na pëlqen”.

Great Sex Without Intercourse - Older Couples, Erectile Dysfunction

Zgjidhni momentin tuaj me mençuri

Sapo të keni guximin për të bërë një bisedë me partnerin tuaj, zgjidhni mjedisin e duhur në të cilin ta bëni atë. ‘Sigurohuni që të keni vëmendjen e plotë të partnerit tuaj, që ai / ajo nuk është në mesin e të zënëve me diçka tjetër’.

Bëni një listë të asaj që ju pëlqen dhe shënoni nëse nuk ndiheni të gatshëm të bëni këtë lloj bisede, ka diçka tjetër që mund të provoni: një listë dëshirash.

Mos i humb