13:41 / E Enjte, 17 Gusht 2023 / MSH

Si t’i zbardhni dhëmbët për dy minuta

Nëse jeni duke kërkuar të zbardhoni dhëmbët tuaj, mos shpenzoni para në produkte të shtrenjta.

Mjafton të shkoni në kuzhinën tuaj. Gjithçka që iu duhet janë soda e bukës dhe limoni.

Por, limoni mund të dëmtojë dhëmbët tuaj nëse abuzohet me të, prandaj mos abuzoni me këtë teknikë. Ne do të rekomandojmë këtë vetëm për raste të veçanta, sikundër janë takimet e dashurisë.

Gjithashtu, sigurohuni që mos të pastroni dhëmbët për 30 minuta pasi t’i zbardhoni.