20:21 / E Mërkurë, 28 Shkurt 2024 / S Z

Siguria po rritet, mjete luftarake futen në Kosovë nën përcjelljen e KFOR-it (video)

Mjete të rënda ushtarake të ngarkuara në kamionë  të mëdhenj janë parë teksa kanë hyrë brenda territorit të Republikës së Kosovës.

Në pamjet e siguruara nga “Indeksonline”, shihen se para dhe pas këtyre kamionëve të mëdhenj të ngarkuar me mjete ushtarake qëndrojnë vetura të KFOR-it.

KFOR nuk ka dhënë ndonjë njoftim zyrtar lidhur me këto pajisje luftarake.