12:31 / E Shtunë, 31 Gusht 2019

Sinalco Kosova, pija favorite në Kosovë pas taksës 100%

Sinalco është një nga pijet më konkurrese e cilësore në treg.

Pija me liçencë gjermane shquhet për përvojën e madhe në tregjet botërore, ndërsa që shumë vite është tejet e favorizuar edhe në Kosovë.

Taksa 100% e vendosur ndaj produkteve serbe në Kosovë ka bërë që konsumatori kosovar të lidhet direkt me Sinalcon në tregun tonë. Pas vendosjes së taksës, Sinalco si prodhim vendor, e mbushur nga uji i Bjeshkëve të Istogut është favorizuar dukshëm në të gjitha tregjet kosovare.

Partneriteti gjermano-kosovar dhe cilësia e madhe ka bërë që pija freskuese që prodhohet në Vrellë të Istogut të jetë aktualisht ende zgjidhja e parë në marketet kosovare.

Çmimi i favorshëm e bën të veçantë Sinalcon në tregun kosovar.

-Artikull i sponsorizuar